fbpx

Interview with a young dynamic personality from digital marketing

Syolo Technolgies

It’s always a pleasure to meet industry experts of the same background and know about their business journey. There are so many things we can learn from this young and dynamic Digital marketer and his experiences, we can know more about Digital Marketing Strategies which are applicable nowadays, which is precisely why we will highlight the journey of Mr.Mani Kumar– Director and Partner of Syolo Technologies, Hyderabad in today’s interview.

   For those who don’t know about this firm, Syolo Technologies Established in Hyderabad. It Has Been Functioning With rare supremacy and exceptional commitment in the IT field. They intend to be The Reigning Emperors in The World of Website Design, Web Development, Customized Software Development, SEO, Web Hosting, Domain Registration, Mobile App Development, And Bulk SMS. Their Branches are in Hyderabad, Mangalagiri, and Abroad Branch in Canada Toronto. With that being said, let’s hear about them from the company director and partner himself.

   Over to Mani Kumar, a 24 yr old young well-settled Digital marketer in Hyderabad.

Ques 1 : Hi Mani, Tell us about yourself and your journey in Digital Marketing.

 Answer: To describe me, I would say I’m a hard-working man who has won many competitions over the 3 years I’ve been Started in the IT & Digital Marketing industry.

My incline toward  Digital Marketing offers me that probability to discover each a high-quality scope in the Present & future, and that is why I favor pursuing a profession in it Digital Marketing is a subject that is evolving rapidly, and I choose to have a profession that has such fast-paced changes, as I revel in it.

Ques 2: What’s your daily routine? How do you maintain your work-life balance?

Answer:  My Daily Routine: Wake up in the Morning and Drink a glass of water along with that morning coffee Get my blood pumping with my Gym, Walking Eat a healthy breakfast with a balance of proteins, carbohydrates, and good fats.  Have set work hours — and stick to them. And including less stress, a lower risk of burnout, and a greater sense of well-being. The hobby that helps Me relax is having a session playing My favorite video game & Cooking a tasty meal for my family.

Ques 3. What excites you most about your industry?

Answer: Digital Marketing is a Fast-Growing Industry. Which helps people get Successful in their life. Many Entrepreneurs are Starting their own Business Like Digital Marketing & Earning Lots of Money and Enjoying their Life. We can Earn Money Anywhere in the world. No need to set up an office where we can work while Traveling. We can get passive income on Other Digital Stream & Platforms. I strongly believe in “Be Your Boss”. So it Excites me more about This Industry

Ques 4.How do you find your Niche and What are you doing to gain knowledge about your niche?

Answer: It’s also important to believe which areas you have got special skills or experience in. A way to start deciding the market is with some fundamental keyword research. The Google Keyword Planner may be a great tool for this Keyword research is vital, but you’ll also want to ascertain for yourself what the competition is like for your niche one among the most effective ways to try and do this is often to go to related forums, Facebook groups, and Bloggers Helps to search out the proper nitch.

Ques 5. Who inspires you?

 Answer: My Father is a Successful Businessman. I got support from my Family. Learning New Things He always had a smile on His face No matter how hard he Worked and He Loved everyone   

Ques 6: What is one piece of advice you still remember and that has practically changed your life?

 Answer: society  

Ques 7: As a businessman, what is it that motivates and drives you?

Answer:  Get the Shit Done , Just keep Going ,  Don’t think about Others what they are thinking

Ques 8: How do you generate new ideas?

Answer: From our Daily Needs & Problem Facing in our Economy.

Ques 9: What are your plans?

Answer: Future layout is to develop our commercial enterprise with new thoughts for a higher future and by using which we can adequately serve our society.

Ques 10: Which are your favorite books?

Answer: The Lean Startup , Rich Dad Poor Dad 

Ques 11: How will you give back to your society and country?

 Answer: Teach Others & Help People Around me.

Ques 12: What is your message and advice to all younger people?

Answer:  People always say, “Make sure you get a job” But that isn’t the simplest advice. My Advice for all Young Entrepreneurs is to Have Clear Vision and Objective on Startup Stay Focused Have a Growth Strategy Don’t Spend Too Much on Hiring Challenge yourself Understand your industry Deliver more than expected Get Success in Life

Thank You For Sharing Your Valuable Time and Experiences with us Mani Kumar.

Guys for any Digital Marketing services for your Business get connect with DigitalTarang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *